σχετικα με εμας

Προφιλ

20 χρόνια εμπειρίας στο εμπόριο ανταλλακτικών αυτοκινήτου

Ford Pack

Σχετικά με εμάς

Η FORD PACK αποτελεί μια εταιρεία εμπορίας καινούριων και μεταχειρισμένων, γνήσιων και ιμιτασιόν ανταλλακτικών αυτοκινήτων, με πολυετή εμπειρία στον χώρο.

Οι εγκαταστάσεις μας στον Άγιο Δημήτριο Αττικής, είναι διαμορφωμένες με τέτοιο τρόπο ώστε να εξυπηρετεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τους πελάτες μας. Η αγάπη μας για το αυτοκίνητο και τα προϊόντα υψηλών προδιαγραφών που προσφέρουμε, βοήθησε την εταιρεία μας να κερδίσει την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη των πελατών της σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

Η Ford Pack διαθέτει μια τεράστια γκάμα ανταλλακτικών και αναλώσιμων για όλα τα μοντέλα αυτοκινήτων της Ford, καλύπτοντας τις ανάγκες και των πιο απαιτητικών καταναλωτών.

Στόχος μας να παρέχουμε προϊόντα άριστης ποιότητας στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς. Είτε ψάχνετε για γνήσια καινούρια και μεταχειρισμένα ανταλλακτικά, είτε ιμιτασιόν, στην Ford Pack θα βρείτε μόνο προϊόντα υψηλών προδιαγραφών πληρώντας όλα τα πρότυπα ασφάλειας .

Το πάθος μας να προσφέρουμε άριστη εξυπηρέτηση, η παρακολούθηση των τεχνολογικών εξελίξεων στο χώρο της αυτοκινητοβιομηχανίας καθώς και τεράστιο δίκτυο συνεργατών μας είναι από τα βασικά συστατικά της επιτυχίας μας όλα αυτά τα χρόνια.

Περικλής Κουκάς

Ford Pack

ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Δίνουμε Πάντα Την Καλύτερη Τιμή !

Close Menu